Még idén ingyen kipróbálható lesz a Nioh 2

A Tokyo Game Show-n láthattuk az első komolyabb felvételt a Dark Souls klónnak tartott Nioh 2. részéről. A játék fontos újítása lesz, hogy saját, testre szabott karakterrel vághatunk neki a brutális történetnek és még keményebb bossoknak. Akár női szamurájok is lehetünk és úgy tűnik, hogy szörnyekké is alakulhatunk a folytatásban, hogy megtanítsuk az ellenfelet kesztyűbe dudálni.

Aki szívesen nézi, ahogy mások játszanak a produktummal, annak van egy jó hírünk, mert a TGS-en kipróbálható volt a Nioh 2. A jelenlévő szerencsések pedig készítettek is felvételeket a játékmenetről. A játék megjelenése egyébként 2020 februárjában várható, exkluzívan PS4-re.

A játékosoknak jó hír, hogy november 1 és 10 között nyílt bétatesztet tartanak, így ezen időszak alatt elvileg minden PlayStation 4 tulajnak ingyen kipróbálható lesz a Nioh 2. Egyelőre azt viszont nem tudni, hogy vajon kell-e hozzá majd Playstation Plus előfizetés. Legtöbbször ugyanis online játékmódoknál szoktak nyílt béta tesztelést engedni a nagyközönségnek.

Facebook hozzászólások

You may also like...