Megállítható, visszatekerhető TV adást minden háztartásba! – Ismeretterjesztő nyereményjátékot indított a UPC

A digitális tévéadás hazánkban is fokozatosan felváltja az eddig megszokott analóg műsorsugárzást. Használatával olyan kiegészítő szolgáltatások érhetők el, melyek megváltoztatják a nézők tévézési igényeit, és a televíziózási szokások megújulását eredményezik. A UPC – mely élen jár az újfajta digitális televíziózás meghonosításában – úgy látja, hogy az új technológia széleskörű elterjedésének kulcsa a valóban újszerű élményt nyújtó digitális funkciók megismertetése, ezért nálunk még szokatlan, új eszközöket alkalmazó ismeretterjesztő kampányt indított és ehhez önálló website-ot (www.dvr.hu) is létrehozott.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a digitális tévézés széleskörű elterjedéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás „lelkének”, a DVR – azaz a digitális videorögzítő funkciónak a minél alaposabb megismertetése. A DVR-készülékkel az élő tévéadás megállítható, visszatekerhető, több műsor egy időben is rögzíthető, a tévékészüléken gyerekzár programozható be a használó által meghatározott csatornákra, vagy akár programokra, hogy csak a legnépszerűbb előnyöket említsük.

A website látogatói mindent megtudhatnak a digitális tévézésről, könnyed, humoros formában elsajátíthatják a DVR használatát is, és olyan fortélyokra tehetnek szert, amelyek segítségével jelentős időt megtakarítva, csak a legkedvesebb televíziós programjaikra koncentrálva, valóban csak annyi időt töltenek a képernyő előtt, amennyit szeretnének.

A www.dvr.hu látogatóinak arra is módjuk lesz, hogy frissen szerzett tudásukat egy online teszt kitöltésével felmérhessék. A helyesen válaszolók között a UPC egy egyéves DVR előfizetést sorsol ki.

A játék nyerteseit 2009. november 5-én közjegyző jelenlétében sorsolják ki. Az érdeklődők a sorsolás eredményéről a www.dvr.hu weboldalán tájékozódhatnak, a nyertesekkel pedig a UPC munkatársai a megadott elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?