Mégis elmarad a 91. Ünnepi Könyvhét

Az MKKE értesített minden kiadót, hogy a 91. Ünnepi Könyvhét mégsem kerül megrendezésre. Az eseményt tavasszal halasztották el a szeptemberi időpontra, remélve, hogy a járvány tombolása alább hagy, sajnos az ellenkezője történik. Egy alternatív megoldás gondolata azonban már tervben van.

 

A szervezők állásfoglalást kértek Müller Cecíliától a rendezvénnyel kapcsolatban. A levélben „járványügyi szempontból nem támogatom” értesítést kapták.

Azonban alternatív formában szeretnék az eseményt megtartani. Ehhez az MKKE a kiadók segítségét kérte.

“Ha az eredetileg tervezett hagyományos formában nem is lehet idén a a Vörösmarty téri eseménysort megtartani,  azt szeretnénk, ha „virtuális Könyvhét” formájában a kiadványok és események szeptember 17- 20 között a az “Ünnepi Könyvhét” Facebook és Instagram-oldalakon is egységes arculattal és konstrukcióban megjelennének. A minél szélesebb közönség elérését egy kidolgozás alatt álló kampány keretében, országos médiumok segítségével valósíthatnánk meg.”

Reméljük átvészeljük ezt az időszakot is, mi pedig készülünk nektek könyvheti akciókkal új megjelenéseinkre és más könyveinkre. Figyeljétek facebook oldalunkat és webshopunkat vagy iratkozzatok fel a webshop hírlevelére.

 

www.galaktikabolt.hu

Hírlevél feliratkozás

https://www.facebook.com/GalaktikaMagazin/

https://www.facebook.com/MetropolisMediaKiado/

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...