Megjelent a HiperGalaktika 02

Az első HiperGalaktika sikere után, amely az információs társadalom legújabb eredményeivel foglalkozott, itt a második, amelynek ezúttal a jövő oktatása a központi témája.

Az új HiperGalaktika-sorozat legfőbb erénye, hogy a kutatók által körbejárt egy-egy téma mellé ugyanazzal a témával foglalkozó novellákat is helyez, ezáltal ötvözi a Galaktika legjobb hagyományait a szakértői anyagok szakmai hitelével.

Az új HiperGalaktika bemutatja a legújabb trendeket a tanítási-tanulási módszertanban, így képet kaphatunk az innovatív tendenciákról, s gyakorló tanárok is hasznosíthatják az anyagokat, hiszen nemcsak “száraz” szakszövegeket olvashatunk, hanem konkrét példákat, iránymutatásokat is. Így világos lesz, miért és hogyan használhatjuk például a Wikiket a tanórai gyakorlatban, illetve képet kaphatunk a blogok működéséről és hasznosságáról, felhasználhatóságáról az oktatás szervezésében.

A kiadó tervei szerint évente jelentkezik egy-egy újabb HiperGalaktika-kötettel, amelyek mindegyike az éppen aktuális tudományos trendek egy-egy szegmensével foglalkozik majd.

Tudományos szerzőink

Bódi Zoltán . Laufer László . Csibor Zoltán . Szedlmayer Bea . valamint a
Sulinet Digitális Tudásbázis

Íróink

Connie Willis . Abuczki Péter . Alekszandr Gromov . Michael T. Cricket . Cyril
M. Kornbluth . Kánai András . R. A. Lafferty . F. Tóth Benedek . Galántai Zoltán . Harry Harrison . Képes Gábor . Isaac Asimov

A kiadvány létrejöttében az Educatio Kht. eLearning igazgatósága nyújtott
nélkülözhetetlen segítséget.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?