Megjelent Lovas Lajos: N című kötete!

Fehérvár Nándorral valami történt. Hogy mi, azt ő sem tudja, csak annyira emlékszik: amnéziás. Most itt ül minden kényelemmel felszerelt, budatetői kertes házában, és nem ért semmit. Családja a szekrénybe pakolva, egy nagy rakás pénz társaságában, és csupán két dolog biztos: szerettei nem emberek, a kazalnyi húszezresből pedig jó néhány évig futná pizzára.
Úgy dönt, megpróbálja megtalálni önmagát, kideríteni, hogyan csöppent ebbe a helyzetbe. Váratlan segítőtársakra is talál: egyszeriben nők zsongják körül – ki a pénz miatt, ki önzetlenül, ki pusztán szeretetvágytól hajtva. Nándor elkezdi felderíteni a környező világot, tartalommal megtölteni múltjának mérhetetlen fehér foltjait. És álmokat lát. Ezek megfejtésében a pszichológus Edit asszisztál neki, és kettejük botladozó kapcsolata hamarosan egy idilli jövő lehetőségét is felkínálja… ám a lomhán moccanó emlékek valami sötétet vetítenek előre, sötétebbet még a magyar valóságnál is. Képes-e egy meglehetősen lökött, mégis alapvetően jószándékú pasi változtatni saját sorsán, vagy épp az egész emberiségén?

A Zsoldos Péter-díjas szerző vérbő, humoros kalandregénye üdítő színfolt a hazai irodalom palettáján, visszacsempészi a nyár hangulatát a hűvösebb napokba is. Görbe tükröt tart az életünk minden pillanatát eluraló trendiség és pénzmánia elé, Douglas Adams és Moldova György legjobb hagyományait idézve.

Lovas Lajos: N
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Oldalszám: 216 oldal
ISBN: 9789639828926
Bruttó fogyasztói ár: 2670-Ft

Lovas Lajos:N című kötete 20% kedvezménnyel megvásárolható a Galaktika boltban.

A kötet trailere megtekinthető itt is.

Megosztás|

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?