Megjelent Robert J. Sawyer Lélekhullám című kötete! Dedikáltassa a Könyvfesztiválon!

Dedikáltassa a szerzővel a Lélekhullám című regényt a Könyvfesztiválon szombaton 15:00 órától a Galaktika K5-ös standján a Millenárison! A Könyvfesztiválon a kötet 20% kedvezménnyel kapható!

Peter Hobson egy fiatalkori trauma hatására megszállottan dolgozik egy olyan berendezésen, amelynek segítségével egyértelműen megállapítható az ember halálának pontos pillanata. Kísérletei során sikerül megfigyelnie, hogy a biológiai élet véget értével az agyból alig érzékelhető elektromos energia távozik. Ezt elnevezi „lélekhullám”-nak, és kutatásai új célpontjaként a halál utáni élet lehetősége felé fordul.
Legjobb barátjával, a számítástechnikai zsenivel közösen szimulált komputeres másolatot készítenek Peter tudatáról, majd kis módosításokkal három példányban lemásolják. Az újabb kísérletekkel azt próbálja bizonyítani, hogy az ember lényének létezik egy halhatatlan része, mely a testtől függetlenül képes örökké élni. A három szimulált tudat azonban csakhamar megtalálja a kiutat a zárt, szigorúan ellenőrzött számítógépes környezetből, és birtokba veszi az internetet. Nem sokkal később pedig szaporodni kezdenek a titokzatos halálesetek. Vajon kideríthető-e, melyik tudatmásolat felelős a történtekért, de ami még fontosabb, visszazárható-e az elszabadult, halhatatlan szellem a palackba?

Robert J. Sawyer Nebula-díjas regénye komoly tudomány- és vallásfilozófiai kérdésekre keresi a választ, de emellett mindvégig izgalmas krimi marad.

„A modern technothriller elemeit keveri egy precízen megalkotott közeljövő képével… Ez egy fontos könyv.”
– Nancy Kress

„Sawyer a legalapvetőbb emberi kérdéseket feszegeti regényével, és miközben elgondolkodtat minket azon, kik vagyunk és merre tartunk, azt is elmagyarázza, hol tartunk utunkon egész pontosan.”
– National Post

www.sawyer.hu

A szerző április 16-án, szombaton 15:00 órától dedikál a XVIII. Nemzetközi Könyvfesztiválon, a Millenárison, a K5-ös standnál!

Robert J. Sawyer Lélekhullám
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Eredeti címe: The Terminal Experiment
Fordító: Császár László
Oldalszám: ca. 312 oldal
ISBN: 978-963-9828-96-4
Bruttó fogyasztói ár: 2990-Ft

Robert J. Sawyer Lélekhullám című kötete 20% kedvezménnyel előrendelhető a Galaktika boltban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?