Megjöttek az első hivatalos képek a The Witcher sorozathoz

Már régóta írunk cikkeket a The Witcher sorozatról, de most már vizuális élménnyel is szolgálhatunk, hiszen Henry Cavill hivatalos Facebook oldalára kikerült egy pár fotó, ami felfedi hogy milyen képi világra kell majd számítanunk a közelgő adaptációban.

Az első képen Geraltot láthatjuk, ahogy egy tengerparton áll, a poszter érdekessége pedig az, hogy csak egyetlen kard van a hátán. A rajongók azonban jól tudják, hogy a szörnyvadásznak két külön kardja volt, az egyiket csak ember, a másikat csak varázslények ellen használta. Vajon meglesz a két ikonikus fegyvere Geraltnak, vagy teljesen kihagyják ezt az adaptációból?

 

A következő képen, a hírhedt Ciri hercegnőt látjuk, akt eredetileg egy fekete nő lett volna, de a fanok tüntetésének hála hűek maradtak a könyvhöz, és a rendkívüli Freya Allan fogja megtestesíteni.

 

 

A következő képen Yennefert, a varázslónőt láthatjuk, szinte érezni a főlő bájitalok illatát a képeken keresztül, már alig várjuk, hogy mozgásban is megnézhessük ezt a varázslatos sorozatot!

 

Facebook hozzászólások

You may also like...