MiniSpaceWorld: Díjkiosztó teremin zenével a Várban

A PI Club által meghirdetett Távoli világok: a sci-fi mestermunkái (The MSW Design Contest 2009: Far Worlds – Best of science-fiction) nemzetközi versenypályázat ünnepélyes díjkiosztójára 2009. december 5.-n 16:30 órakor kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia vári épületegyüttesében, a Kongresszusi Teremben. Az ünnepségen fellép Barbara Buchholz berlini teremin művésznő is.

A legjobb pályázatok bemutatása és a díjak átadása mellett még egy nem mindennapi élmény is várja a MiniSpaceWorld versenypályázat dijkiosztójának résztvevőit. Az ünnepi műsorban többek között az éterhegedűnek is hívott teremin egyik legkiválóbb művésze, Barbara Buchholz ad ízelítőt virtuóz tudásából a világ egyik első elektronikus hangszerén, amelyet ráadásul érintés nélkül (!) játszanak.

A díjkiosztóról további információkat a házigazda Pacher Tibortól lehet kérni a contest kukac minispaceworld pont com címen.

A MiniSpaceWorld-ról és a versenypályázatról Pacher Tibornak az SFPortal Meetup keretében augusztus 13-n tartott előadása megtekinthető az SFPortal honlapján.

A szervezők várják a további pályázati nevezéseket az MSW weboldalán!

Kapcsolódó cikkek:
A sci-fi mestermunkái – pályázati felhívás kreatívoknak
Fekete lyuk a MiniSpaceWorld pályázatban
Távoli világok közelről – kicsiben

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?