Munka után édes a pihenés, avagy GoT-sztárok akción kívül

A Trónok harca negyedik évadának forgatása már javában folyik, a színészek pedig a húzós munkaórák után együtt lazítanak, nem is akárhogyan…

…például egy yachtkiránduláson.

Ser Lorast, Cerseit, és Brienne-t nyilván nem kell bemutatnunk. A másik két arc, Homok Ellaria – Indira Varma-, és Oberyn Martell -Pedro Pascal-, sem feltétlenül ismeretlen a hazai sorozatfanok számára. Miss Varma volt például a Róma című sorozat Niobe-ja, Senhor Pascalt pedig a Férjem védelmében című sorozatban láthatták.

Az, hogy Cersei és Tywin Lannister között korántsem felhőtlen apa-lánya viszony feszül, köztudott, ám úgy tűnik, a karaktereket megformáló Lena Headey, és Charles Dance privátban abszolut kitűnő kapcsolatban vannak. Legalábbis az alábbi fotó tanúsága szerint:

Theon Greyjoy rögtönzött luauján is kitűnőnek látszik a hangulat, Alfie felemelt hüvelykujja minden bizonnyal a hölgytársaságnak szól… vagy annak a ténynek, hogy karakterével ellentétben nemesb szerveit önnön testén tudhatja, biztonságban…

…vagy annak, hogy baleset nélkül úszta meg a robogós városnéző túrát:

A következő fotón valószínűleg már nem túl szomjasak… mármint Loras és Theon.

…felhívnám a figyelmet Theon sapkájának feliratára… egy valamirevaló GoT-fan számára felettébb kuncogtató lehet a poén.

Ser Davos és Arya együttese mondhatni a legszolidabb snitt ebben a gyűjteményben. Maise Williams számára minden bizonnyal üdítőek lehetnek azok a napok, amikor nem fiúruhában, mocskossá sminkelve kell járkálnia, hanem vidám, gondtalan, csinos, fiatal lányként.

Azt nem tudni, hogy mi motiválta Lorast arra, hogy Brienne lábát a fogai közé kapja, mindenesetre a colos színésznő cseppet meglepettnek látszik.

A sorsüldözött Stark lányok, és Margaery Tyrell a valóságban ízig-vérig modern lányok, akik a profi színésznők rugalmasságával utaznak reptértől-reptérig, és még egy széles mosolyra is van energiájuk:

A bejegyzés folytatása elérhető a link alól:

http://www.booker.hu/hirek/munka-utan-edes-a-pihenes-avagy-got-sztarok-akcion-kivul-2-resz/

 

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?