Novemberben érkezik az Assassin’s Creed: Rebellion

Assassin’s Creed játékokból manapság már Dunát lehetne rekeszteni, majdnem minden platformra érkezett már egy-egy átgondolása a történelmi sci-fi játéknak. Az Assassin’s Creed játékok kijöttek már 8bites otthoni konzolokra, számítógépekre, modernebb 3D-s konzolokra, és még lecsukható, gombos “buta telefonokra” is.

Ha már ilyen sok kiadás megszületett az ugrálós kalandjátékról, az okostelefonok sem maradhatnak ki a mókából, ugyanis novemberben, alig pár héttel a mostani Assassin’s Creed Odyssey megjelenése után, ismét a kis képernyőn élvezhetünk egy újabb Assassin’s Creed játékot, ami most a megszokottól eltérően nem egy kalandjáték, hanem vérbeli stratégiai játék.

A játék alapja, hogy egy újfajta Animust fejlesztettek ki a tudósok a jövőben, amivel különböző emlékképeket egyszerre elérhetünk, és így különböző korszakok assassinjait toborozhatjuk a seregünkbe, hogy többedmagunkkal megküzdhessük a templomosokkal.

Már most előrendelheted a játékot, és ha a megjelenést követő 10 napban letöltöd az appot, akkor bónusz pénzt, meg karaktereket kapsz. Hogy tényleg egy igényes játékot, vagy csak egy újabb pénznyelő gépet készített az Ubisoft, az egyelőre rejtély, de ha valamelyest felkeltettük az érdeklődésedet, akkor akár megnézheted a játék trailerét lentebb:

Facebook hozzászólások

You may also like...