Nukleáris apokalipszis és feltámadó holtak 2014-ben!

A filmes összeállítás után vessünk egy pillantást a sorozatokra. Ugyanis azokból sem lesz hiány 2014-ben. Valószínűleg ezeket a szériákat idén még csak eredeti nyelven élvezhetjük, a magyar verzióra biztosan kell várni még egy kicsit.

The 100
A sorozat kiindulópontja, hogy egy nukleáris apokalipszis következtében majdnem kihal a teljes emberiség – csak az űrállomásokon lakók élik túl a katasztrófát, azonban egyszer nekik is vissza kell merészkedniük a Földre.

Believe
Alfonso Cuarón, a Gravitáció rendezője fantasztikus sorozatot készít? Állunk elébe.

Extant
Steven Spielberg legújabb munkájában Halle Berry fog egy űrből visszatérő asztronautát alakítani. Úgy tűnik, eljött a női sci-fi hősök ideje!

Helix
Nehéz elképzelni, hogy valakit ne hozna lázba a sorozat pulzáló trailere. A horror garantált.

Intelligence
“Ami az ő fejében van, attól eldobod az agyad” – hirdeti a sorozat plakátja. Reméljük, hogy nem túloznak. Az első rész már debütált!

Legends
Sean Bean kap egy újabb esélyt, hogy túlélje. Már csak ezért is érdemes lesz végigizgulni.

Ressurection
Ez a fantasztikus sorozat igazán hátborzongatónak ígérkezik. Aki szereti misztikumot és az egyre bonyolultabb rejtélyeket, az ne hagyja ki a márciusban induló Resurrectiont.

Sense8
Andy és Lana Wachowski nem csak filmet készít az idén, hanem sorozatot is. A Sense8-ben is nagy jelentőséget kap a technológia és az ember kapcsolata.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?