Nyári MondoCon – Programajánló

Július 11-én, azaz most szombaton délelőtt veszi kezdetét a 2015-ös nyári MondoCon, ami reggeltől várja az érdeklődőket egész nap.  A Hungexpón megrendezésre kerülő egynapos nyári fesztivál fókuszában ezúttal a japán kultúra áll, azonban fantasy, sci-fi, steampunk, goth műfajok kedvelői, és a videojáték rajongók sem fognak unatkozni. Programajánló.

Gémerek figyelem! A Heroes of Storm és a League of Legends bajnokságok döntőjét a nyári Mondón fogják megtartani. A League of Legends csapai a Nordic-East régiós versenyre online nevezhettek, a Heroes of Storm szerelmesei pedig még mindig megtehetik ezt. A döntő a rendezvényen zajlik majd a MondoGames keretein belül: hihetetlen fény- és hangtechnika, remek közönség, csapatok és közvetítők, valamint egy hatalmas színpad – s mindez élőben!

2015_nyari_mondocon_resize_piciLesz konzolverseny is, összemérhetitek tudásotokat a jó öreg Mortal Kombatban, hiszen minden idők legvéresebb verekedős játéksorozata 23 év után még magasabb szintre emelte a videojátékos brutalitás látványát. A legújabb rész, azaz a Mortal Kombat X hatalmasat ugrott az elődjeihez képest a harcrendszert tekintve, és a történet, valamint a karakter-felhozatal 25 évet ugrott az időben!

A NARUTO STORM Revolutionben száz karakter közül választhattok a sikeres összecsapáshoz (A játék továbbfejlesztett harcrendszerének köszönhetően különleges csapatok, még látványosabb mozdulatok és elképesztő harcok várnak rátok).

Büszke vagy a tudásodra? Itt megmutathatod, mekkora kocka vagy! A Gamer kvízen csak egyénileg lehet indulni, ám a kérdések széles skálája várható, a retrótól egészen a legfrissebb játékokig, különböző platformok érintésével. Bizonyítsd be, hogy Te vagy a legjobb!

Aki szombatig nem tudja eldönteni, milyen módon mérettetné meg magát, az se keseredjen el, ugyanis lesznek helyben nevezős versenyek is. Ilyen a Con rajzversenye, a Just Dance 2015 táncverseny, az Otaku szócsata vagy a Nindzsa számháború.

A MondoCon hagyományaihoz híven a Cosplayeseknek is kedveskednek a szervezők, lesz Cosplayverseny a Cosplay.hu szervezésében és a Mangafan támogatásával, Eurocosplay és Conbeugró is, ami a zseniális televíziós műsor és társasjáték cosplayes változata – ez a neked való kihívás, ha imádod a performancet, van színészi vénád, akarsz egy jót nevetni vagy csak érdekel milyen is, ha épp te vagy Rock Lee, aki szerelmes leveleket ír Gai-sensei-nek!

Akinek pedig írói ambíciói vannak, a fantasy workshopon bizonyíthat, ahol a résztvevő látogatók egy-egy friss Galaktika magazinnal is gazdagodnak majd!

A nyári Mondocon részletes programját itt találjátok.

A hagyományokhoz hűen a Galaktika is kint lesz a fesztiválon, így két verseny között megvásárolhatjátok újdonságainkat is!

Már csak ötöt kell aludni és Mondóra fel!

press05

Időpont: 2015. július 11.

Helyszín: Hungexpo K-épület, 1101 Budapest, Expo tér, 1-es kapu. (Az Expo hotel mellett van a bejárat, figyeld a MondoCon-táblákat)

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?