Nyerd meg a Sötétséget!

Az október 21-ei könyvbemutatóra már saját példányt íratnál alá Neffel? Nem bírod kivárni, amíg a boltokba kerül a regény? Úgy érzed, Te lennél az öt szerencsés egyike, hisz már mindent tudsz a Sötétségről? Most itt a lehetőség, hogy bizonyíts!

Október 19-én érkezik a nyomdából Ondřej Neff társadalmi utópiája, melynek cselekménye onnan indul, hogy a Föld mágneses pólusainak elmozdulása miatt megszűnt minden áramforrás a bolygón. Különösen nehéz elképzelni mindezt ma, amikor általános kétségbeesés követi a Facebook egy-két perces leállását és lincshangulat alakul ki, amikor nagyobb vihart követően pár napig áram nélkül maradt a főváros néhány háztartása.

Neff a legjobb cseh SF-díját bezsebelő, saját országában már a megjelenés évében bestselleré váló könyvében azt vizsgálja, hogy a történelmi léptékű változást előidéző természeti esemény milyen következményeket von maga után a társadalom rétegzettségében, milyen kérdéseket vet fel technikához való viszonyunk kapcsán és milyen alternatív megoldások állnak az emberiség rendelkezésre ebben a fény nélküli korszakban. A sötét középkor véget ért, de vajon elég a belső világosság ahhoz, hogy már ne is térjen vissza soha?

Ahhoz, hogy megnyerd a Sötétség öt sorsolásra váró példánya közül az egyiket, választ kell adnod a következő kérdésre, a megfejtést tartalmazó emailt pedig neveddel és telefonos elérhetőségeddel a nyeremeny@galaktika.hu emailre kell elküldened. A tárgyba ne felejtsd el beleírni: Neff-nyereményjáték. A megfejtéseket október 18-ig várjuk, a sorsolás 19-én lesz.

Melyik filmben szerepelt Ondřej Neff?

neff_bannerek_jatek

A Galaktika, a Cseh Centrum és az Írók Boltja szervezésében
október 21-én, szerdán 17 órás kezdéssel mutatjuk be
Ondřej Neff Sötétség című regényét az Írók Boltjában.
Az est vendégei: Ondřej Neff, Barna Otília, Németh Attila.
Moderátor: Svoboda Róbert.

Mindenkit szeretettel várunk!
Bővebben az eseményről a Facebookon!

A Sötétség című regénybe itt tudsz beleolvasni.

A Sötétség oldala a webshopunkban.

A Sötétség cseh borítói.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?