Nyerj A majmok bolygója: Forradalom mozijegyeket a Port.hu Sci-Fi Napra!

Majmok, 3D, minden, mi jó.Elérkeztünk a harmadik, egyben utolsó nyereményjátékhoz, amit mi szervezünk a PORT.hu Sci-Fi Nappal kapcsolatban, de érdemes továbbra is figyelni az esemény oldalát!

Szóval, ha szeretnéd megnyerni a páros belépőt A majmok bolygója: Forradalom 3D-s vetítésére, akkor nincs más tennivalód, mint:
– kedvelni a Galaktika Facebook-oldalát,
– megosztani ezt a bejegyzést (nyilvánosan, különben sajnos mi sem látjuk),
– kommentelni valami szépet alá!

A játék november 14-én,pénteken délig tart!

A nyertes nevét a Facebook-oldalra fogjuk kiírni, tehát érdemes figyelni!

Fontos!!!
A vetítés helye és ideje: PORT.hu Sci-Fi Nap, Uránia Nemzeti Filmszínház, 2014. november 15. 18:00.
Kérjük csak az játsszon, aki valóban részt tud venni a vetítésen!

A jegyeket a helyszínen lehet majd átvenni.

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

3 hozzászólás

 1. Vian szerint:

  Kérnék ha lehet egy kicsiny beszámolót a találkozóról mert annyi féle véleményt olvastam hogy kíváncsi vagyok Ti hogy láttátok az eseményt?

  • Galaktika szerint:

   Kedves Vian!
   Szerencsére rengetegen voltak kíváncsiak a rendezvényre és az előadásokra, aminek valóban az lett az eredménye, hogy páran nem fértek be az előadóterembe. Mind az előadások, mind a filmek, mind a kísérőprogramok elég változatosan voltak összeválogatva, ami nekünk nagyon szimpatikus volt. Olvastam olyan kritikát, hogy minek volt külön belépő, amikor nem lehetett csinálni semmit, én ezzel szemben azt láttam, hogy amikor el akartam kezdeni a kocsmakvízt, akkor alig találtunk szabad asztalokat a makettkészítők miatt, és az oculus rift kipróbáláshoz még este is nagyon hosszú sor állt. Tehát az nem tudta magát elfoglalni, aki nem akarta. Illetve aki időben odaért az előadásokra az be is fért. Ráadásul az a belépő jóval olcsóbb volt, mint más ilyen rendezvényeken megszokott. Mint minden eseménynél, itt is szükség lesz jövőre kisebb átalakításokra, átszervezésre, de a főszervezők és mi is a tapasztalatokból tudunk tanulni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?