Olvassátok el, Jodi Taylor ingyenes novelláját – A Nagy Vécépapír Válság

Szente Mihály (a Semmi lány és a St. Mary sorozat fordítója), csatlakozva Jodi Taylor felajánlásához, ingyen fordította le az írónő legújabb novelláját. Akik szeretik a St. Mary krónikák könyvsorozatot, azoknak mindenképp érdemes elolvasnia, ezt a kilenc oldalas kis történetet, de mindenki más is jól szórakozik majd rajta.

 

Jodi Taylor jegyzete

Ez az írás egy aprócska ötletből nőtt ki, ami akkor fogant meg a fejemben, amikor valami egészen máson töprengtem. Az ilyesmi gyakran megesik velem. Mára hivatalossá vált, hogy elvesztettem az uralmamat a derékbőségem, a hajam, a hólyagom és a gondolataim felett. Nem sok maradt, mi? Na mindegy, ahogyan a kedves olvasó nyilván kitalálta, ezt a rövidke történetet az a röhejes viselkedés ihlette, amivel mostanság a vécépapírhoz viszonyulunk.

Mert mi lenne, ha rászánnék egy pillanatot a közel teljes székrekedés előnyeinek magasztalására…? Hah! Nesze neked, orvostudomány!

De térjünk vissza a normalitás talajára!

Eredetileg pár sor lett volna – Markham, az análszonda és a szárított víz története –, de egyre bővült. Tényleg, ma már azt sem tudom uralni, hogy hány szót írjak le!

Számítok rá, hogy a szerkesztőm első kérdése az lesz: ez hol helyezkedik el a St. Mary idővonalán? A válasz máris kész: bármelyik korszakban játszódhat. Csak azért írtam, hogy elűzzem az unalmat.

Jelen pillanatban kijelenthetem, hogy az önkéntes karantén nem sok változást hozott az életstílusomban. Sosem tartok ennivalót a házban. Sem vécépapírt. Ritkán megyek el itthonról, és az emberek jellemzően kerülnek. Vagyis, nálam nincs jelentős változás.

Szóval, itt az írás. Hogy karcolat legyen, túl hosszú. Hogy novella legyen, túl rövid. Úgyhogy, a műfaj meghatározását az ügynökömre, a szerkesztőmre és a kiadómra hagyom, szenvedjenek vele ők!

Vigyázzatok magatokra!

 

A teljes novelláért kattintsatok a képre.

Jodi Taylor – A Nagy Vécépapír Válság

 

Ne feledjétek, hogy most elképesztő akcióban tudjátok megvenni, a sorozat részeit. Kettőt egy áráért!

St. Mary krónikák hiánypótló akció!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...