Őszi MondoCon – október 17-18 @ Hungexpo

Újra ősz, újra MondoCon! A MondoCon csapata idén ősszel összefogott a PC Guru stábjával, és a MondoCon keretein belül megrendezésre kerül az ősz legizgalmasabb videojáték rendezvénye a MondoGames PC Guru Show! Játékbemutatók, e-sport versenyek, a legrégebbi (retro) és a legújabb videojátékok várják a látogatókat! Természetesen a megszokott programok sem maradnak el, és számos újdonsággal is készül a stáb– ez lesz az eddigi legnagyobb rendezvényük!

Ízelítő a programokból:

MondoGames PC Guru Show! A legújabb játékok exkluzív bemutatói, izgalmas konzol és e-sport bajnokságok, szabad játék és akciós vásárlási lehetőségek!

Interanime klub Boggie-val! A népszerű hazai énekesnő, és filmes vendégei beszélgetnek a kedvenc animéikről, hogy milyen komoly hatással lehet az ember életére egy-egy igazán jó sorozat. A beszélgetés végén Boggie saját számait és népszerű anime dalokat énekel.

Kalandpark! Az Amai Teaház ezúttal egy komplett kalandparkkal szórakoztatja a látogatókat.

LoL! A hivatalos Riot Games által támogatott League of Legends Battlegrounds verseny végső állomása a MondoCon-PC Guru Show, melyen az ország legjobb csapatai egy saját, dedikált LoL színpadon csapnak össze a GamerEvents szervezésében.

Liza, a Rókatündér! Ujj-Mészáros Károly sikerfilmjét is végigizgulhatják a látogatók!

Vissza a jövőbe! Mindenki ismeri a legendás Deloreant, amivel Marty és Doki az időben utazott, most meg is nézhettek testközelből egyet!

Kultúra! A rendezvény kulturális programjait ezúttal maga a Japán Nagykövetség gazdagítja! Kaligrafia, kimonó próba és egyéb interaktív tevékenységek várják az érdeklődőket.

press03

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, go és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, videojáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Tehetséges hazai ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Dr. Who, Gyűrűk Ura, Trónok Harca, stb.), valamint több budapesti japán, távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

Kiadónk is képviselteti magát az őszi Mondón, különleges akcióval készülünk a gémerek számára! Bővebb infók hamarosan.

További részletek: www.mondocon.hu  és www.show.pcguru.hu

Időpont: 2015. október 17-18. 10-20 óráig

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?