Posztapokaliptikus játék lesz a Far Cry New Dawn

Tizenhét év telt el a Far Cry 5 eseményei óta, Hope megyét megtisztítottuk a közösség titkos szektásaitól és gátat vetettünk a gyilkos felekezet sötét tevékenységeinek. Pár évvel később azonban megtörtént az elképzelhetetlen, és egy nukleáris tél csapott le a vidékre. A katasztrófa kietlen, sivár tájat hagyott maga után, viszont ezt a térséget egy özönvízszerű esőzés érte, így most minden zöld növényzet színes színpompába terítette a kiégett épületeket, és az elhagyatott civilizáció emlékét.

Ebbe a sanyarú sorsú közösségbe érkezünk és amíg a játszott karakterünk új fiú a helyen, addig mi játékosok, akik már megfordultak Hope megyében, utánanézhetünk, hogy a régi ismerőseinkkel mi történt. Ez a játék egy egészen más módon közelíti meg a posztapokaliptikus világot, hiszen most megfigyelhetjük a természet kivirágzását az emberek hiányában, és a megszokott szürke elhagyatott környezetet felváltja egy színes, virágos apokaliptikus jövőkép.

A játékban a fő történetszál mellett sok más, egyéb küldetéseket is csinálhatunk majd, felfedezhetjük az új arcot kapott Hope megyét, és még egy saját bázist is építhetünk, az npc barátaink segítségével. Lehet majd útitársunk egy vaddisznó, vagy akár egy kutya is, ha társaságra vágynánk, de még emberi társaink is lehetnek.

A Far Cry posztapokaliptikus világa azonban nem csak játék és mese, hiszen egy bandita szerveződés is felütötte a fejét a káoszban, szóval lesz mire lövöldöznünk, és lesz kik elől menekülnünk is, a fémlemezekkel megerősített roncs autónkban.

Nagyon ígéretes játéknak tűnik az új Far Cry dlc, és mivel óriásit bukott most a Fallout széria, minden kétséget kizárólag van piac egy igazán jó posztapokaliptikus játékra. Ezért nagyon várjuk a 2019. február 15-ét amikor a játék tényleg megjelenik.

Lentebb megtekintheted a játék trailerét:

Facebook hozzászólások

You may also like...