Rövid időre érkezik a szóló játékmód az Apex Legendsbe

Az Apex Legends 2019 elején robbant be a köztudatba és akadtak, akik elkezdték félteni a Fortnite-ot, hogy a Battle Royale játékok között komoly vetélytársra találhat a kicsik kedvence. Végül a trónfosztásból nem lett semmi, az Apex Legends népszerűsége megcsappant. A játékosok már a Respawn játékának megjelenése óta sérelmezik, hogy eddig csak duó és csapat módokban lehetett tolni a sci-fi lövöldét.

Az FPS játék rajongóinak jó hír, hogy limitált időre ugyan, de bekerül a szóló mód az Apex Legendsbe. A The Iron Crown Collection Event augusztus 13-án érkezik és 27-ig lesz elérhető. Ez egyfajta teszt lehet a fejlesztők részéről és amennyiben népszerű lesz a lehetőség, valószínűleg végleg is aktiválják az Apexben. Így már nem kell támaszkodnunk az esetlegesen noob játékostársakra, akik nem hajlandóak felhúzni az elesett bajtársaikat és így tovább. A csapatjáték mindig magában hordoz bizonyos veszélyeket, a szóló módban azonban mindenki a skilljeire lesz kénytelen hagyatkozni.

Az Apex Legends végre újra izgalmassá válhat, hiszen a karakterek lassabban érkeznek a játékba, mint az Overwatchba… de az, hogy a szigetet szörnyek árasztották el és jön a szóló mód, izgalmas körítést ad Kings Canyonnak.

Facebook hozzászólások

You may also like...