Star Wars Barbiek?!

Az már régóta a köztudott, hogy a Franchise termékek kimaxolásában már a kezdetektől a Star Wars univerzum vitte a prímet. Gyakorlatilag bármire felkerülhettek a logók és a figurák, ha a gyártó hajlandó volt kifizetni a liszensz díjat.

De nem hiszem, hogy sokan várták, hogy eljöjjön ez a pillanat. A Mattel is bevásárolta magát, és karácsonyra az üzletekben lesznek a Star Wars Barbiek. Az persze nem lehet kérdéses, hogy az első baba Leia hercegnő lesz. Viszont itt megáll a tudomány, mert a Star Wars univerzum nem hemzseg a fontos női karakterektől. Szóba jöhet még Amidala hercegnő, és az új trilógiából Rey. Persze Star Wars Kenből óriási lehetne a választék

Ami a döbbenetes, hogy Leia mellett nem Amidalát és Reyt lehet majd leemelni a polcokról. Kapaszkodjatok meg: egy Darth Vader és egy R2-D2 Barbie mosolyog ránk a dobozból. Igen, mosolyog, mert lányok lesznek. Két olyan lány baba sokkolhatja a rajongókat, akiket az ikonikus karakterek ihlettek.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ez a három csili-vili, tündi-bündi modell-lány hogy illik a star Wars poros és mocskos világába. Egy dögös sötét úr, bocs, úrnő, némi szado-mazo lakkbőr felütéssel, és egy piszeorrú R2-es. Leia hercegnő is annyira Disney hercegnős lett, amilyen még az új reményben sem volt elfogása idején.

 

A három baba darabonként 100 dollárért előrendelhető. Szállítás novemberben.

Facebook hozzászólások

You may also like...