Star Wars/Avengers crossover?

Jelenleg a Disney birtokolja a Marvel és a Star Wars univerzumokat, így lehetséges lenne egy esetleges crossover film, amiről sok rajongó álmodik – írja az Epicstream. Persze meg is nyugtatnak mindenkit, hogy ez nem fog megtörténni, jelenleg nincsenek ilyen tervek. A Marvel Comics alkotója, Stan Lee a The Big Issue-nak adott interjúban mégis elképzelhetőnek tartja az ötletet.

Az interjúban főleg Lee munkásságához kapcsolódóan merült fel a kérdés: lehetséges lenne-e több világ egyesítése? Ez a kérdés először azokra a Marvelhez köthető címekre vonatkozott (pl. Fantastic Four, X-men), amiknek a jogai más-más stúdióknál vannak. Egy olyan nagyszabású crossoverre, ahol akár a Galaxis Őrzői, Pókember és a Bosszúállók is feltűnhetnek, Lee azt mondja, hogy talán az egyik legdrágább film lenne, amit valaha készítettek, de lehetségesnek tartja. Még hozzáteszi azt is, hogy minden, amire vevő a közönség, azt biztosan megcsinálják.

Az ezt követő kérdés már konkrétan a két legsikeresebb univerzumra, az Avengersre és a Star Warsra vonatkozott.

Hát nem is tudom, hogy mennyi karakter lehet egy filmben, de valószínűleg azok az emberek, akik ezeket [a filmeket] készítik, ügyelnek arra, hogy olyan sikeres legyen, amennyire csak lehetséges. Ha úgy érzik, hogy sikeres lenne a Star Warst az Avengers szereplőivel egyesíteni, akkor meg fogják találni a módját annak, hogy megcsinálják. El tudod képzelni, hogy Pókember azt mondja, „Az erő legyen veled?”

– mondta Lee.

Érdekes elképzelések ezek, melyek rengeteg kérdést vetnek fel, és persze aggodalmat is. Mit gondoltok? Lehetséges lenne egy Star Wars / Avengers crossover film?

 

Források:

Epicstream

The Big Issue

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?