T-Rexen lovagló cowboy

Egy Tirannosaurus Rex hátán belovagolni egy buliba. Tudsz ennél menő belépőt a jelmezbálba? Mert szerintem ennél királyabb jelmez nem lesz az ebben a szezonban.

Az MCDINO forgalmazza ezt az egyedi módon készített, reális dinoszaurusz-jelmezt, amelyet a Shaun Keenan vadnyugat dinoszaurusz könyvillusztrációi ihlettek.

Használata nem könnyű, mert bár felnőtteknek készült, a jobb méretarányok érdekében egy belső gólyalábon kell állni és menni. Tehát ha megrendeljük, ne számítsunk rá, hogy csak úgy beleugrunk, és mi leszünk a bulisztárok. A gyakorlás biztos elvesz néhány napot, bár a gyártó ígérete szerint a T-Rex tökéletesen ki van egyensúlyozva.

A kantárban távirányító van elrejtve, innen lehet a fejet jobbra-balra mozgatni, a szájat nyitni-csukni, és hangos üvöltést hallatni.

Termetes jószág 4,5 méter hosszú, 90 centiméter széles és 2,6 méter magas. 160-195 centiméteres embereknek ajánlják.

A rozsdamentes vázat EPE-hab borítja, amin a 3D nyomtatott polimer szövet került.

Aki ilyen szeretne, annak piszok mélyen kell a zsebébe nyúlnia, az ára jelenleg 531 250Ft. A jelmez Kínából rendelhető, de ne reménykedjünk ingyenes kiszállításban: a postázás további 162 5000 forintba, kerül és várhatóan 6-8 hét alatt érkezik meg.

Facebook hozzászólások

You may also like...