Tanulj az Adobe grafikai szoftvereiről a Lurdy moziban!

Adobe-CC-Mesterkurzus-Perhiniák-Mártonnal-800x300_1

Ha érdekelnek az Adobe programok, használod a Photoshop-ot, az Illustratort és az InDesign-t, de nem vagy elég biztos jelenlegi tudásodban, akkor Perhiniák Márton egynapos kurzusán a helyed.

A világ TOP 10 Adobe előadója közé választott “Yes I’m a designer” alapítója egy egynapos intenzív mesterkurzust tart a Lurdy moziban 2017. október 19-én.

Márton az előadás során Wacom digitalizáló táblán fog dolgozni, ezáltal az Adobe Creative Cloud és a Wacom eszközök kapcsolatába is belepillanthattok. Az előadást az élvezhetőség és a hatékonyság érdekében egy széles mozivásznon követhetik végig az érdeklődők, a kurzus egyébként magyar nyelvű lesz. A képzésre mindenki hozzon magával laptopot, de áramellátást csak korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők.

Röviden a kurzusról:

A képzés során elsajátíthatod a Creative Cloud 2017-es verziók újításait is, de nem a szokásos marketing példákon keresztül, hanem valós, néha szokatlan, de nagyon hatékony felhasználási módokon át. Perhiniák Márton először fogja megosztani magyar nyelven az elmúlt 7 évben szerzett tapasztalatait és technikáit, amelyeket olyan cégeknek készített munkák során fejlesztett ki, mint Disney/Pixar, Cartoon Network, Nickelodeon, Mattel és BBC. 

Marci bemutatkozó kisfilmje:

A jegyvásárláshoz kattints ide!

A rendezvény Facebook eseménye.

A képzésre 5000 Ft kedvezményt kapsz tőlünk! A kuponkód részhez a GALAKTIKA2017-et kell beírnod.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?