Távozik az X-akták egyik főszereplője

2016-ban hosszú kihagyás után került képernyőre az X-akták 10. évada, melyben újra Dana Scully (Gillian Anderson) és Fox Mulder (David Duchovny) párosa igyekezett kideríteni, hogy az igazság odaát van-e. A 6 részes szezon a FOX csatornán került műsorra, a tévéadó pedig be is rendelte a folytatást. A New York Comic-Conon a legendás sorozat főszereplőit arról kérdezték, hogy a 11. etap után mik a terveik, a női főszereplő Anderson pedig rossz hírekkel szolgált a rajongóknak.

A következő évad után úgy tervezem, hogy nem térek már vissza. Amikor megkerestek a készítők az X-akták folytatásával kapcsolatban, igent mondtam a felkérésre, mert úgy éreztem, nem fejeztük még be a történetet, van még mondanivalója a sorozatnak.

Gillian Anderson már a 10. évad után gondolkozott rajta, hogy otthagyja a produkciót, ő maga is elcsodálkozott rajta, amikor igent mondott a folytatásra. Az X-akták 2018 januárjában tér vissza új részekkel, addig mutatunk egy vadiúj előzetest, mely a NYCC eseményen látott napvilágot.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?