Teremtsünk együtt egy valódi, interaktív közösséget!

 • Kedves Olvasóink!

  Számunkra kiemelkedően fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mely kiadványaink, és miért nyerték el a tetszéseteket.  Megújult honlapunk bővített opcióinak köszönhetően véleményezni tudjátok a cikkeinket, ezért arra gondoltunk, hogy szorosabbra fűzzve  virtuális kapcsolatunkat, lehetővé tesszük, hogy a honlap tartalmi minőségének fenntartásában Ti is aktív részt vállalhassatok.
  Kérünk titeket, hogy a tőlünk vásárolt könyvek elolvasása után osszátok meg velünk is észrevételeiteket, gondolataitokat.
  Maximum ezerkétszáz karakterig hozzászólásban  – az adott kötetről szóló cikkünk alá-, várjuk az igényesen megírt recenziókat, kritikákat, de senkit se tartson vissza ez a terjedelmi korlát. Ha valaki ennél bővebben szeretné kifejteni mondanivalóját,  várjuk azt az info@galaktika.hu e-mail címre. A legjobb írásokat oldalainkon leközöljük, természetesen forrásmegjelöléssel.
  A recenzió témája természetesen szabadon választott, de hogy a bőség zavara véletlenül se fogja vissza a kezeteket – a teljesség igénye nélkül-, adunk pár tippet.

 


Facebook hozzászólások

You may also like...

2 hozzászólás

 1. solymosgyu szerint:

  egyik sem fogott meg. Ami a legjobban tetszett az az időhajók. Mert többféle korba is el megy. És jó volt benne az entitás. És riasztó hogy a robotok ki fognak írtani minket.

 2. solymosgyu szerint:

  No:megvetttem a kronolitokat. Velős írás lesz. a kritikám. Már egy hibája van. Az hogy puhafedelu.

Vélemény, hozzászólás?