Tie Fighter grillsütő

Nincs olyan Star Wars rajongó, aki egy kerti buliban ne szeretne egy ilyen sütővel villantani. Kicipelni a kerti asztal közepére egy birodalmi vadászgépet, és lassan módszeresen grillsütővé kinyitni.

Ez a szépség a StarFight Direct nevet viseli, egy hivatalos Star Wars engedéllyel rendelkező gázüzemű gömb grill.  Súlya kicsit több mint húsz kilogramm, a teste öntött alumíniumból készült.

A készülék elején ott a jól ismert rácsos ablak.

 

Üzembe helyezéskor csak fel kell hajtani a két oldalt a szárnyait, és tökéletes rakodófelületet kapunk, ahol elhelyezhetünk edényeket, a sütésre váró alapanyagokat, vagy éppen az elfogyasztásra váró sörünket.

 

Belsejében egy fél kilogrammos mini gázpalack rejthető el, ez fűti fel a sütőfelületet. Rozsdamentes égőfeje akár 10 000 BTU (kb. 1 kilowatt) hőteljesítményre is képes.

A sütőfelület természetesen öntöttvasból készült, sütőfelülete körülbelül 14 négyzetdeciméter. Különlegessége, hogy a felületen tükörírással megtalálható Star Wars felirat.

A név sütés közben jól olvashatóan belesül a rárakott hússzeletekre.

A készülék talán legszebb része a hőmérő, amely szintén egyedi Tie Fighter mintázatot kapott, emiatt műszerfal érzetet kelt.

Az interneten megrendelhető készülék most jelentősen olcsóbb ára 399 helyett 269 dollár.

(via)

Facebook hozzászólások

You may also like...