Tíz év után folytatódik a csihipuhi a nagyvásznon – Mortal Kombat film

Ugyan nem nyilvánvaló, hogy a publikum készen áll-e egy újabb Mortal Kombat filmre, mégis készülőben van a híres videojáték franchise modern filmes feldolgozása, és így egyértelmű választ fogunk kapni, arra a kérdésre, hogy van-e helye a szupererős harcművészeknek az új évezredben.

Az 1995-ös klasszikust ugyan manapság csak a kor videojáték filmjeinek tekintetében lehet jó filmnek nevezni, a kategóriáján belül remekül sikerült, és ennek a filmnek a segítségével sikerült igazán beindítaniuk a 90-es években a Mortal Kombat játéksorozatot. A mostani film valószínűleg azért készül, mert hatalmas bevételt generált a legújabb Mortal Kombat játék, így mindenáron próbálják meglovagolni a sikert.

Az új film fő érdekességei közé tartozik, hogy az Aquaman rendezője, James Wan is szerepel a Mortal Kombat stáblistáján. A filmet Ausztrália déli részén fogják forgatni, így ez lesz az ország történetének legnagyobb filmes pénzügyi beruházása.

A történet egy új szereplőt fog bemutatni, Cole Turnert, aki egy boxoló Philadelphiából, és a világ sorsáért fog ringbe szállni. Jól ismert arcok is feltűnnek majd az alkotásban, mint például: Kano, Sonya, Blade és Raiden.

Ti várjátok az új MK filmet?

Facebook hozzászólások

You may also like...