Tom Hardy kapta a Venom film főszerepét

A Marvel egyik legismertebb karaktere Venom, aki Pókember nagy ellenfele, illetve a képregényekben egyfajta antihőssé is válik. A Sony nemrég bejelentette, hogy az MCU-tól és a következő Pókember filmtől különálló sztoriban foglalkozik Eddie Brockkal, most pedig újabb részleteket tudtunk meg a filmről. Nem is akármilyeneket, hiszen megvan a Venom főszereplője, aki nem más, mint Tom Hardy. A színésznek van tapasztalata a főgonoszokban, hiszen 2012-ben rendkívül emlékezetes alakítása miatt lett vállalható film a The Dark Knight Rises, így a brit sztár nem véletlenül lett a 2015-ös Mad Max: Fury Road főszereplője se. Hardynak jelenleg van egy saját sorozata, a Taboo, 2017-ben a legújabb Nolan filmben, a Dunkirkben lesz látható, így pedig már 2018-ban is van egy fontos szerepe a színésznek.

A Venom ugyanis 2018. október 5-én jön a mozikba, a forgatás idén ősszel kezdődik és a képregényfilmnek már rendezője is van, Ruben Fleisher, aki a Zombielanden dolgozott. Eddie Brocknak ebben a filmben, akár a képregényekben szoros kapcsolata lesz az őt uraló szimbiótával, most viszont teljesen önálló történetben láthatjuk majd a karaktert, mely olyan húzónevek, mint Pókember, Vasember, Deadpool, vagy éppen a Hulk nélkül elég merész vállalkozás.

Tom Hardy egyébként láthatóan nagy rajongója Venomnak, helyenként a karakterrel díszített pólókban is szaladgál és selfie-zget a színész, szóval a lelkesedés a stáb részéről vélhetően már most megvan, az egyedüli kérdés, hogy a rajongók befogadóak lesznek-e a Sony újabb próbálkozásával kapcsolatban. A The Amazing Spider-Man 1-2 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a közeljövőben egy animációs Pókember film és a Venom feladata, hogy a Sonynak hozzonak némi sikert.

venom-hardy2

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?