Üdvözöljük az első magyar csapatot!

A PI Club által meghirdetett Távoli világok: a sci-fi mestermunkái (The MSW Design Contest 2009: Far Worlds – Best of science-fiction) nemzetközi versenypályázatra beérkezett az első magyar nevezés! A győri Black Hole Team a verseny harmadik regisztrált résztvevője, az amerikai Team Prometheus és Team 13 csapatok után.

Az MSW versenypályázat lebonyolítását magyar részről a Magyar Asztronautikai Társaság és a THE Tudományos Hasznos Emberi Tehetségkutató és Tudománynépszerűsítő Program is támogatja. A nemzetközi partnerek között megtalálható többek között a Csillagászati Művészek Nemzetközi Szövetsége és a Human Synergy Project is, amely tagja a Google Lunar X-Prize Synergy Moon csapatának.

A versenypályázat részletes kiírása megjelent a Galaktika júliusi számában is, online pedig itt érhető el közvetlenül. Az Űrvilág hírportálon a MiniSpaceWorld rövid bemutatója olvasható (ld. a kapcsolódó cikkeket lent).

A szervezők várják a további nevezéseket az MSW weboldalán!

A pályázattal kapcsolatban ma este hétkor hallgathatják meg Pacher Tibor előadását, Budapesten, a Gödör melletti Paulay Ede utca 5-ben található Főnix klubban, az SFPortal Meetupon.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?