Új Rozsomákot talált magának a Marvel

A mozivásznon Hugh Jackman szögre akasztotta adamantium karmait, így a Logan után nem láthatjuk jó eséllyel a színészt többet Rozsomákként. A Marvel azonban nem engedi el a karaktert, ugyanis saját, szkriptelt podcastot indít a képregénygyár, meglepő castinggal. A szuperhős hangját nem más, mint A Hobbit filmek sztárja, Richard Armitage adja majd, a műsor pedig tulajdonképpen egy misztikus, nyomozós audioregény lesz.

A Wolverine: The Long Night története szerint két különleges ügynök egy képzeletbeli alaszkai városban, Burnsben kutatnak néhány brutális gyilkosság kapcsán. Az amnéziás Rozsomák (Armitage) is képbe kerül, mint gyanúsított, az ügy azonban ennél természetesen sokkal bonyolultabb lesz. Lesznek itt szekták, egy jó adag misztikum, na és persze a klasszikus, Logan-féle harcstílus is tiszteletét teszi.

Premier tehát 2018-ban, kíváncsian várjuk, hogy miképp sül el ez a kísérleti próbálkozás.

A Marvel és a FOX között újraindultak egyébként a tárgyalások, amennyiben sikerrel járnak, úgy a Fantasztikus Négyes és az X-Men is csatlakozhat az MCU-hoz. Vajon a Marvel ezzel a podcasttal már azt próbálgatja, hogy Armitage mennyire tudja átélhetően hozni Rozsomákot? És ha beválik, a nagyvásznon is a színész veheti át Logan szerepét? Kiderül.

Facebook hozzászólások

You may also like...