Új Zelda játékok, és egy új Animal Crossing van a Nintendo láthatárán

Nagyot szakított a Nintendo az idei E3-on, több kisebb hír mellett bejelentették a The Legend of the Zelda: Breath of the Wild második részét, és remake-elik a The Legend of Zelda: Link’s Awakening-et. Bemutattak exkluzív játékmenetet az Animal Crossing switches kiadásáról, viszont az Animal Crossing megjelenési idejét kitolták 2020-ra.

Talán a legjobban várt Nintendo játék az az Animal Crossing New Horizons, az eddig ismert Animal Crossing formula most a feje tetejére kerül. Az Animal Crossing lényege, hogy egy kis városba kerülsz, ahol csak te vagy az egyedüli ember, mindenki más anthromorf állat, és együtt kell élnetek ebben a virtuális életszimulátorban. Az új kiadásban rengeteg Minecraft-szerű elem kerül a játékba, többek között most már magunknak tudunk majd készíteni fából és kőből tárgyakat, holott eddig az árusokra kellett hagyatkoznunk, amikor a városunk berendezéséről volt szó. Rengeteg kisebb újítás is kerül a játékba, mint például az, hogy mostantól a szél viszontagságosan fúj, és ha nem figyelünk, úgy elfújhatja a termést, mint a Micimackó szeles napjában. Az új Animal Crossingban szinte mindent nekünk kell majd megteremtenünk, hiszen egy lakatlan szigetre kerülünk egy szerencsétlenség folytán, és itt kell majd egy élhető kolóniát kiépítenünk. Minden bizonnyal rengeteg friss ötlet kerül majd ebbe a játékba, már alig várjuk.

 

Két új Zelda játékot is kapunk, egy új, és egy régi stílusú Legend of Zeldát. A nyílt világú játékok rajongói minden bizonnyal tűkön ülnek, hogy még egy iterációban szembenézhessenek Ganonnal a Breath of the Wild 2-ben. Sajnos az új Breath of the Wild-hoz nem jött konkrét trailer, pusztán egy teaser, viszont a legvadabb rajongók már most színes teóriákat szőttek azzal kapcsolatban, hogy mit is fogunk kapni ebben a felfedező játékban.

Azért, hogy ne csüggedjenek azok se, akik a régi stílusú dungeon dweller Legend of Zelda játékokat szerették, azoknak érkezik a  The Legend of Zelda: Link’s Awakening három dimenziós remake-je a Switchre! Mostmár szemkápráztató 3D grafikában játszhatjuk végig ezt az időtlen klasszikust.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...