Újabb hírek láttak napvilágot a The Witcher sorozatról

Már egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy elkészült a The Witcher sorozat forgatókönyve, most pedig újabb fejlemények láttak napvilágot, mivel további fázisába lépett a produkció készítési folyamata.

Ugyan február óta nem kaptunk frissítést a tévészéria készültéről, most Lauren S. Hissrich, a sorozat executive producere Twitterén megtörte a csendet és többek között azt is elárulta, hogy a sorozat összesen 8 részes lesz, és 2020 körül kerül majd fel a Netflixre.

Nyolc rész nem tűnhet olyan soknak, a készítők szerint azonban a sorozatok sokszor leülnek az évadok közepén, és így, hogy kevesebb részt kell feltölteni tartalommal, gyorsabban tudják az eseményeket pörgetni.

Arról is bizonyosságot kaptunk, hogy a sorozat valahol Kelet-Európában fog forogni, ami lássuk be, elengedhetetlen, mivel a The Witcher játéktrilógia is Lengyelországban készült.

Habár sokan vitatják, hogy lesz-e még új része a The Witchernek több mint biztosak lehetünk benne, hogy a lidérc-vadász kalandjai véget értek a számítógépen és a konzolon. Most már csak az élőszereplős sorozatban találkozhatunk az ősz hajú kalandorral, Geralttal.

Hogy miért épp a The Witcherből csinálnak sorozatot? Az oka egyszerű, ugyanis a Netflix és az Amazon is mostanában rendkívüli beruházásokat csinálnak, hogy létrehozzák a saját nagyszabású Trónok Harca típusú sorozatukat. Míg az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatban bízik, addig a Netflix a The Witcherrel próbál kivágni egy szeletet a felnőtt fantasy rajongók táborából, aminek mi, tévénézők csak örülhetünk.

Facebook hozzászólások

You may also like...