Valódi X-akták – Angol UFO-kutató Budapesten

Egyedülálló, egyszeri eseményre kerül sor március 8-án: Budapesten tart előadást Nick Pope író, UFO-szakértő, a brit védelmi minisztérium korábbi tisztviselője. Az egykori állami UFO-vadász rejtélyes eseteket mutat be és felkészít arra is, mit tegyünk, ha támadnak az idegenek!

Nick Pope 1991 és 1994 között az Azonosítatlan Repülő Tárgyakat vizsgáló részleget vezette a brit védelmi minisztériumban. Olyan titkokat ismert meg, melyeket csak jelentős kockáztok árán oszthat meg másokkal.

Civilként bestsellereket írt, részt vett többek közt az X-akták, hinni akarok című film munkálataiban és aktív résztvevője a különböző nyilvános UFO-fórumoknak.

Előadásában elsősorban az érdekes és felderítetlen esetekkel foglalkozik, főleg azon eseményekkel, melyeknek szemtanúi a hadsereg kötelékébe tartozó pilóták voltak.

Beszámol az UFO-kutatás legújabb eredményeiről, így a februárban Arizónában megrendezett 20. Nemzetközi UFO Konferencián elhangzottakról is.

Pope azért tartja igazán fontosnak az idegen civilizációk kutatását, mert meggyőződése, hogy már a kutakodás is egyfajta tükröt tart elénk és végső soron Önmagunkat ismerhetjük meg sokkal jobban és mélyebben.

Igazi interaktív élményben lehet része az UFO-rejtélyek iránt fogékonyaknak. Az EsoGuru.com internetes előadását követően élőben tehetnek fel kérdéseket a földönkívüli civilizációkról, az idegenek inváziójáról és egyéb témákról.

További információért keresse fel az EsoGuru.com oldalt!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?