Vámpírkodjunk együtt, gyere és adj vért!

A Metropolis Média elkötelezte magát a véradás fontossága mellett, ezért a Magyar Vöröskereszttel együttműködve véradó napot szervez
2011. szeptember 29-én, csütörtökön a
Magyar Vöröskereszt Székházában (1054 Budapest, Arany János utca 31.) 11 -18 óráig.

Gyere és adj vért, hiszen 1 véradás = 3 beteg emberen való segítséget jelent. Tudtad, hogy a teljes vérből háromféle készítményt állítanak elő (vörösvérsejt, vérlemezke (trombocyta), plazma)

Ami feltétlenül kell hozzá:

egészségesnek kell lenni! Semmi nátha, torokkaparás, egyebek…

minimum: 50 kg testsúly

személyi igazolvány (vagy jogosítvány, vagy útlevél) TAJ kártya, lakcímkártya kötelező (regisztrált donornál TAJ másolat is megfelel)

előtte étkezni kell, és sok folyadékot fogyasztani – a levett vérmennyiség 450 ml, ez testünk számára tartalék, fontos, hogy a folyadékfogyasztás bőséges legyen, így nem lehet probléma

Ha vért adsz, megajándékozunk egy Galaktika magazinnal és kapsz egy vásárlási kupont is, amellyel kedvezményes megvásárolhatod legújabb könyvünket az ÉHSÉG-et. Beválthatod a bookeren és a galaktikabolton, illetve személyes a szerkesztőségünkben (1024 Budapest, Fény utca 2. )

Gyere és csatlakozz hozzánk, mert szerkesztőségünk munkatársai is adnak vért! Szólj ismerősödnek, barátodnak legyünk minél többen, hiszen vért adni fontos, mert nem tudhatod mikor lesz ár szükséged neked vagy családtagjaidnak.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?