Visszatér az egyik legkeményebb szuperhőslány

A Kick-Ass jelenség 2010-ben vált világszerte ismertté, amikor a mozik bemutatták a szuperhősös képregény adaptációját. Ebben egy átlagos srác, Dave Lizewski bújt zöld maskarába, hogy több-kevesebb sikerrel összeverje a városát sanyargató gonoszokat. A filmben olyan színészek tűntek fel, mint Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, vagy éppen Nicolas Cage. 2013-ban sajnos a második rész már csalódást okozott a rajongóknak, nem is készült több felvonás a Kick-Ass franchise-ból.

A képregények lapjain azonban igencsak mozgolódik Kick-Ass, éppen ott tartunk, hogy a harmadik széria 2013-as befejezte után új főszereplővel tér vissza Mark Millar alkotása. Ebben egy veterán katona, és családanya ölti magára a szuperhős gúnyáját, 2018 februárjában pedig boltokba is kerül az új Kick-Ass első füzete.

Mindemellett pedig saját képregénysorozatal tér vissza Hit-Girl is, akit az olvasók afféle mini Megtorlónak tartanak. A Hit-Girl első száma ugyancsak jövő februárban lesz megvásárolható, bár aki crossoverre vágyik, csalódni fog. Ugyanis az új Kick-Ass és Mindy egyelőre el fogják egymást kerülni. Érdekesség, hogy Hit-Girl a folytatásban Kolumbiába megy, ahol egy vérszomjas orvgyilkossal gyűlik meg a baja.

Facebook hozzászólások

You may also like...