A hétvégén ingyenesen kipróbálható a The Division

A The Division napjaink egyik megosztó szerepjátéka, ahol a távoli jövőben a világot felemésztette a zöldhimlő. Az apokaliptikus helyzetben csak egy megoldást talált az emberiség, mégpedig azt, hogy helyre kell állítani a civilizációt, és akik nem állnak be a sorba, azt természetesen puska golyókkal kell megkínálnunk.

A The Division összekeveri az online szerepjátékok rendszereit, a lövöldözős játékok menetével, és így egy szuper akciójátékot kapunk, amiben a főszereplőnk azt keresi, hogy honnan származik a világot letaroló vírus, ki a felelős érte, és hogy milyen ellenszert tudnának bevetni az emberiség túléléséért.

A játék nem pusztán az egyjátékos mód szerelmeseinek kedvez, ugyanis van egy úgynevezett Sötét Zóna, ahol online egymás torkának eshetünk, fantasztikus tárgyak és a hírnév reményében.

A játék igen szórakoztató, viszont rengeteg hibája volt a megjelenéskor, szerencsére mostanra a Ubisoft fejlesztői a legtöbbet kiküszöbölték. Így viszonylag élvezhető formában van a The Division.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, a játékot most ingyenesen beszerezheted, és játszhatod hétfő éjjfélig. A  program elérhető Uplayen, vagy pedig Steamen. Amíg az ingyenes hétvégén vásárolod meg a játékot, 70%-os leértékelést is kapsz a The Divisionhöz, ami talán nem is olyan meglepő, hiszen hamarosan, 2019-ben már érkezik is a második része játéksorozatnak.

Facebook hozzászólások

You may also like...