A rajongók máris kiakadtak az új Tini Nindzsa Teknőcök sorozat miatt

A Nickelodeon tavaly ősszel jelentette be, hogy 2018-ban érkezik egy új Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles címmel. A csatorna nemrég be is mutatta, hogyan fognak kinézni a hősök az új produkcióban, és ahogy várható is volt, a tősgyökeres rajongóknak nagyon nem tetszett, amit láttak.

Annyi biztos, hogy a készítőknek sikerült elérniük, hogy a teknőcök könnyen megkülönböztethetőek legyenek. Raffaello például iszonyú nagydarab és kőkemény, hiszen ő a csapat vezetője. Donatello, ahogy a Michael Bay-féle filmekben is inkább a tech-mániás, geek vonalon halad. Michelangelo újfent egy kis mitugrásznak tűnik, viszont Leonardo első ránézésre abszolút felejthető. Pedig a csatorna szerint ő a legmenőbb. Rajtuk kívül természetesen bemutatkozott az új April, aki a Megan Fox-féle irányvonal helyett (lévén egy gyerekműsorról van szó) inkább egy afro-amerikai kislány lesz. Szecska, a teknőcök mestere pedig telitalálat lett, tessék csak megnézni.

A premier 2018 szeptemberében lesz, az új Tini Nindzsa Teknőcök széria pedig a hírek szerint legalább 26 résszel fog képernyőre kerülni. Érdekesség, hogy ez a produkció reboot lesz, a TMNT 2012-től 5 évadot ért meg a Nickelodeon műsorán, de végül, ahogy a Pókember animációs sorozatok esetében, egy új szezon helyett teljesen más irányba próbál most elmenni a tévécsatorna. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

(Az alábbi képeken sorrendben: Leonardo, Raffaello, April O’Neill, Szecska Mester, Donatello, és Michelangelo)

 

You may also like...