A Star Wars IX után nem vállal több részt az egyik fiatal főszereplő

December 14-én itt a Star Wars: Az utolsó jedik premierje, így nem telhet el nap anélkül, hogy egy-két hírrel ne emlékeztetnének minket az újságok arra, hogy hamarosan folyatódik az új trilógia. Daisy Ridley, a filmekben az erőérzékeny Reyt alakító színésznő most a Rolling Stone-nak nyilatkozott úgy, hogy a Star Wars IX után ő bizony nem akar visszatérni a messzi-messzi galaxisba.

Három filmre írtam alá, ráadásul úgy csatlakoztam ehhez a híres franchise-hoz, hogy nem tudtam igazán, hogy mire számítsak. A forgatókönyvet csak akkor olvastam el, amikor aktuálissá vált a munka, azonban szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen csodálatos stábbal dolgozhatok együtt.

Daisy Ridley arról is beszélt, hogy ha 20-30 év múlva visszahívnák, mint Star Wars veteránt, újra részt venne a projektben, ellenben most úgy érzi, hogy az Episode IX lesz számára az utolsó felvonás.

A trilógia lezáró epizódját jövőre forgatják, a tervezett premierdátuma pedig egyelőre úgy tűnik, hogy 2019 december 20-a lesz. A Disney komolyan számol a Star Warsszal, hiszen jön a Han Solo spinoff, saját filmet kap Obi-Wan Kenobi és egy új trilógiát is terveznek a Lucasfilmnél. Ez utóbbi egyébként már a Skywalkerek sztorijától teljesen független lesz.

Facebook hozzászólások

You may also like...