A Trónok harca alkotóit új Star Wars filmek készítésével bízták meg

Felkészülhetünk arra, hogy a Zsivány Egyes kőkemény háborús története után megint valami újat kapunk a Star Wars univerzumtól? Úgy tűnik, ugyanis a Disney bejelentette, hogy David Benioff és D. B. Weiss, azaz a Trónok harca tévésorozat alkotói új Star Wars filmeket fognak készíteni. A kreatív duó nagyon erős a politikai játszmák, a véres fordulatok és az epikus jelenetek elkészítésében, így erősen meglepődhetnek még azok, akik Az ébredő Erő és Az utolsó jedik után leírták a sci-fi franchise-t.

A hír azért is durva, mert Rian Johnson is megkapta a maga Star Wars-trilógiáját, a Trónok harcás Star Wars filmek így ezen felül érkeznek. Fontos, hogy ezek az alkotások már búcsút intenek a Skywalkereknek, teljesen új karakterekkel és helyszínekkel dolgoznak majd. Emellett jönnek még spinoff filmek is, a Solo első trailerje nemrég debütált és az Obi-Wan Kenobis Star Wars-történet is biztosnak tűnik.

Az tuti, hogy a Disney-nek kellenek a jó alkotók, ugyanis a Solo-film közel 80 százalékát újra kellett forgatni. Ráadásul a színészekkel is komoly problémák voltak, ezt pedig egy Star Wars film egyszerűen nem engedheti meg magának. Bízhatunk benne, hogy Benioffék magukkal hozzák azokat a tapasztalatokat, amelyeket a Trónok harca esetében megszereztek, így egy erős színészgárdával és jó sztorival számos hitehagyott SW-rajongót visszacsábíthatnak a mozikba.

You may also like...