A vártnál sokkal később jön az új Terminátor film

Eredetileg 2019. július 26-án mutatkozott volna be az amerikai mozikban a legújabb Terminátor film, mely azért lesz különleges, mert a James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton trió újra összeáll majd, illetve Az ítélet napja utáni történéseket teljes egészében figyelmen kívül hagyja. A napokban bejelentették, hogy a sci-fi film premierje 4 hónapot csúszik, ugyanis jövő nyár helyett 2019. november 22-én lesz először látható a filmvásznon a Terminátor.

Nem meglepő a hír egyébként, ugyanis Schwarzenegger már márciusban, egy testépítő versenyen úgy nyilatkozott, hogy az eredetileg tervezett, 2018-as tavaszi forgatáshoz képest idén júniustól októberig tartanak a Terminátor munkálatai. Olyan országokban forog a film, mint Mexikó, Nagy-Britannia, Spanyolország és Magyarország.

Az új Terminátor rendezője Tim Miller lesz, de az írásban Cameron is részt vesz. A főszereplők között a régi arcok mellett feltűnik Mackenzie Davis is, akit a 2015-ös Mentőexpedícióban és a szintén Budapesten forgatott Szárnyas fejvadász 2049-ben is láthatott a közönség.

Facebook hozzászólások

You may also like...