A világegyetem peremén: To Be Gone – megjelent a Third Planet legújabb single-je.

A space-punk űrhajója újabb galaxisokat hódít meg: jegyek még kaphatóak, kiszállni azonban garantáltan nem lesz könnyű annak, aki egyszer betette a lábát a fedélzetre.

Március 5-én jelent meg a space-punkként definiált, experimentális synth-rockzenekar legújabb dala, amelyben újabb fejezetet ír saját sci-fi univerzumához. A szám a Third Planet hamarosan érkező második albumára is felkerül majd.

„A To Be Gone című dalunkat a főszereplőnk szavaival értheted meg igazán: magányos sodródás az űr legsötétebb és legüresebb részein. Amikor azt sem tudod mióta tart az utazásod és mikor ér majd véget, nincs konkrét úticél, már bárhol megállnál.” –  meséli a zenekar.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=WQ4pBMgxLtI

 

A hattagú formáció 2018-ban alakult. A To be Gone-t a 2023-as Agent of Hope című dalukhoz hasonlóan az új-zélandi Clint Murphy producelte és mixelte, aki olyan zenekarokkal dolgozik együtt, mint az Enter Shikari és a Manic Street Preachers. A zenekar magára a space-punkként hivatkozik, amely egy saját kifejezés és egybefoglal mindent, amit képviselnek: zenei stílusukat, színpadképüket, a világegyetem, az űrkutatás és a sci-fi műfaj iránti érdeklődésüket, a jövő utáni kíváncsiságukat.

 

A Third Planet negyedik kislemezében progresszív, pszichedelikus hangzás segítségével körbejárja az olyan emberi élményeket, mint az elhagyatottság, kiüresedés és csalódottság, amik aztán egyesülnek és feloldódnak az univerzum csendjében.

 

Lemezbemutató az A38-on, március 14-én.

 

Jegyek itt: https://www.a38.hu/hu/program/spiral-drive-de

A facebook esemény: https://www.facebook.com/events/705001441720071

 

Weboldal: https://www.thirdplanetband.com/

Facebook: https://www.facebook.com/3rdplanetofficial

Instagram: https://www.instagram.com/thirdplanet_official/

Tik-tok: https://www.tiktok.com/@thirdplanetofficial

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...