Antológia sorozatként folytatódhat a The Haunting of Hill House

Október 12-én jött ki a The Haunting of Hill House című új horrorsorozat első évada, mely 10 részes, de olyan, mintha egy örökkévalóság lenne végignézni. Na, nem azért, mert olyan rossz lenne, inkább annyira félelmetes lett Shirley Jackson 1959-es regényének friss adaptációja. A történet szerint 1992-ben a Crain család véletlen beköltözik egy szellemjárta házban, és az ott átélt élményeket bizony életük végéig megemlegetik mindnyájan. A széria minden része izgalmas, ugyanis epizódonként más és más családtag szempontjából látjuk a borzalmakat, amiket tapasztaltak.

Mivel a produkció feldolgozta a The Haunting of Hill House című regényt, ezért a legtöbben arra számítottak, hogy nem lesz folytatás. Mike Flanagan, a sorozat rendezője és alkotója viszont arról nyilatkozott, hogy antológiaként simán folytatná a történetet. Persze ebben az esetben a Crain család már kikerülne a képből.

Nem akarok sokat spekulálni, amíg a Netflix, a Paramount és az Amblin nem döntött a sorozat jövőjéről, de annyit elárulhatok, hogy úgy érzem, a folytatás már elengedi az eddig főszereplő családot. Crainékkel kapcsolatban elmondtunk mindent, amit lehetett. A ház lehet, hogy megmaradna motívumként, de az se kizárt, hogy teljesen más sztorit mesélnénk el – mondta Flanagan az újságírók kérdésére.

A The Haunting of Hill House egyike a 2018-as év nagy meglepetéseinek, a horror rajongók különösen örülhetnek, mert ők igazán félelmetes alkotásokkal nincsenek mostanában eleresztve.

Facebook hozzászólások

You may also like...