Burnouts: Ezek a tinik azért szívnak, hogy megmentsék a világot

1988-ban jelent meg az Elpusztíthatatlanok című mozifilm, melyben egy különleges napszemüvegnek köszönhetően egy munkanélküli csavargó képes volt látni a köztünk rejtőző földönkívülieket. Idén ősszel az Image Comics egy hasonló képregényt mutat be a piacnak, a Burnouts viszont még a vártnál is botrányosabb lesz. A történet szerint néhány fiatal, miután részt vesz egy iskolai drogprevenciós programon, fogja magát és kíváncsiságból elszív egy kis füvet. A végeredmény viszont a vártnál durvább lesz, hiszen a klasszikus filmhez hasonlóan rájönnek, beszívva látják a Földön élő UFO-kat.

A készítőket megkérdezték, hogy mégis mi vitte rá őket arra, hogy problémás tinikből csináljanak kvázi rossz szuperhősöket. Dennis Culver, a Burnouts írója erre úgy felelt, hogy mivel minden suliban vannak a szereplőkhöz hasonló gyerekek, akik illegális anyagokhoz nyúlnak, érdekes volt egy kicsit elmélkedni azon, hogy milyen érdekes lenne, ha igazából jó célra használnák a füvet.

A Burnouts szeptemberben jelenik meg, várhatóan a képregény jó nagy vihart fog kavarni, hiszen a sci-fi körítés ellenére mégiscsak drogos tinik a főszereplők.

Alább megmutatjuk a Burnouts #1 borítóját!

Facebook hozzászólások

You may also like...