Ezért nem nézi meg Daniel Radcliffe a Harry Potter színdarabot

Két évvel ezelőtt, 2016 júliusában mutatták be először színpadon a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot, a filmsorozat főszereplője, Daniel Radcliffe azonban a mai napig nem nézte meg azt. A színésze Seth Meyers late night show-jában járt és érdekes választ adott, amikor a műsorvezető megkérdezte ennek a miértjét.

Túl sokan néznék árgus szemekkel a reakciómat. Nem félek attól, hogy a folytatás sztorija egzisztenciális krízisbe taszítana, egyszerűen csak furcsa lenne, ha Harry Potter rajongók gyűrűjében nézném meg a folytatást. Nem lenne egy szórakoztató este, pedig a színházat arra találták ki – árulta el Radcliffe.

Meyers persze megkérdezte a Harry Potter főszereplőjét arról is, hogy mi lenne, ha álruhában menne, hogy ne ismerjék fel a hardcore rajongók. Erre is volt egy vicces sztorija Radcliffe-nek, hiszen elmesélte, hogy egy alkalommal Rupert Grinttel (Ron Weasley) mentek fesztiválozni és gázmaszkot vettek fel, hogy álcázzák magukat. A próbálkozás nem sült el jól, ugyanis iszonyú melegük volt így, és kénytelenek voltak leleplezni magukat.

Az interjú alább megtekinthető.

Facebook hozzászólások

You may also like...