Harrison Ford még egyszer felmarkolja az ostort

Hivatalosan is bejelentették, Harrison Ford egy utolsó, ötödik filmben is eljátssza Indiana Jonest. A Disney-filmet, amelynek főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi.

 Az ötödik Indiana Jones-film 2022 júliusában kerül a mozikba.

A színész egy 2013-ban adott interjújában arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a kalandor történészprofesszor szerepében.

Ayahuasca – A Lélek Indája

“Láttuk, ahogy a karakter az idők során fejlődött, és tökéletesen helyénvaló, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen” – mondta akkor Ford, azt is hozzátéve, hogy Indiana Jonesnak nem kell feltétlenül annyira “akcióorientáltnak” lennie. “Számomra az volt érdekes a karakterben, hogy volt bátorsága, esze, intelligenciája, és ha ijesztő helyzetbe is került, mindig sikerült túlélnie. Ezt el tudom játszani”

Frank Marshall, a film producere a közelmúltban szintén arról beszélt, hogy nem akarják más színésszel helyettesíteni Fordot.

“Készül a forgatókönyv. Csak egy Indiana Jones lesz, és az Harrison Ford”

Samhein aratása – Vörös Hold ciklus 1

A filmsztár 1981-ben, az Indinaa Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben játszotta először Indyt, majd az Indiana Jones és a végzet temploma (1984), az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) és a 2008-ban bemutatott Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben is ő alakította a hőst.

Facebook hozzászólások

You may also like...