Idén már ennél jobb LEGO-készlet nem lesz

Hamarosan megvásárolható az SF és LEGO rajongók idei legjobban várt készlete, a Hivatalos Stranger Things doboz. Az első évad alapján készült készlet a Byers család otthonát mutatja meg a valóságban és a tótágas (Up and Down) világban.

Byers házban kidolgozták az előszobát, a nappalit, az étkezőt és Will szobáját. Természetesen ugyanez megvan a tótágas világban is, sötét borongós színekben.

A két világ közti váltáshoz egyszerűen csak át kell fordítani.

A nappali hiteles részleteket tartalmaz a sorozatból, mint például az ábécéfal a karácsonyi fényekkel, a heverő, a dohányzóasztal, a telefon. Nem hiáányzik a fejsze, a “láttál engem?” szórólap, és a medvecsapda, hogy elkapja a Demogorgont.

8 azonnal felismerhető Stranger Things minifigurát tartalmaz: Tizi (tizenegy), Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, Jim Hopper és a Demogorgon.

A tartozékok között megtalálható Lucas csúzlija és zseblámpája, Dustin hangszórója és iránytűje, Mike zseblámpája és walkie-talkie-je, Hopper sheriff kávés bögréje, Joyce zseblámpája és a „Will the Wise” rajz, és a tizi (tizenegy) kedven gofrija.

Az összeállított készlet 32 cm magas, 44cm széles és 21 cm mély.

A 2287 darabos játék a LEGO és a Netflix együttműködésében készült, ez a hosszú távú együttműködés első darabja.

Az új szettet ma jelentették be és június 1-től lesz elérhető a Lego Store üzletek polcain. Ára nem csekély, 65990Ft.

(via)

Facebook hozzászólások

You may also like...