Ilyen volt a Könyvfesztivál, és már közeledik a Könyvhét sok újdonsággal

Sikeresen zártuk a Könyvfesztivált, amiről kedves, szívhez szóló üzenetet írt a Galaktika lapigazgatója Mund Katalin, amelyet mindenki megkap Hírlevelében. Eközben a szerkesztőség teljes erővel készül a júniusi Könyvhétre!

” Kedves Olvasónk!

Szeretnénk megköszönni, hogy ellátogatott a Könyvfesztiválon a Galaktika standjához. Talán a jó időnek köszönhető, vagy a sok remek könyvnek, amivel büszkélkedhetünk, hogy az idei fesztivál minden várakozásunkat felülmúlta. Jó ilyenkor találkozni a törzsvásárlóinkkal, és jó volt elbeszélgetni a terveinkről.”… 

…”Kiadónk máris lázasan készül a Könyvhétre, ahol újabb remekművekkel szeretnénk megörvendeztetni olvasóinkat. Ezekről hamarosan külön hírlevélben és Facebook-posztban számolunk be. Elöljáróban annyit, hogy megjelenik Waldmann Szabolcs Esthar című regényének harmadik része, amit a rajongók már tűkön ülve várnak. Örömmel jelenthetjük, hogy a könyv máris előrendelhető a galaktikabolt.hu-n. Hasonlóan nagy várakozás előzi meg tudományos szerkesztőnk és remek novellistánk, Kovács „Tücsi” Mihály első regényét. A könyv letehetetlenül jó, temérdek ötletben és meglepő fordulatokban bővelkedik. A címén még gondolkodik a szerző.”…

” Mindenkit várunk a Könyvhéten szokásos helyünkön, a Gerbeaud előtt.

Addig pedig jó olvasást kívánunk! Jobb lesz belehúzni, mert idén kétszer annyi könyvet hozunk olvasóinknak, mint tavaly!

Üdvözlettel,

a Metropolis Media kiadó nevében:

Mund Katalin”

Érkezik az Eshtar harmadik része, mely már előrendelhető, de aki kilátogat a Könyvhétre, a Galaktika standjánál is beszerezheti majd.

Michael Walden

Eshtar – Harmadik könyv

A nagy sikerű trilógia befejező kötetében végre minden a helyére kerül. A több évszázadot felölelő történetben megismerhetjük Vittorya sorsát a kezdetektől egészen a döbbenetes végkifejletig, ám Mikael és Arkady sem pihenhet tétlenül, hiszen világuk a végső pusztulás küszöbén áll. Aurora félelmetes űrpilótaként tér vissza, alig néhány másodperc leforgása alatt több mint egy évtizedet öregedve. Valamennyi idősíkon háború dúl, és nemcsak az emberek meg a sötét istenségekként pózoló Férgek között, de belső, hatalmi harcok is gyengítik az emberek oldalát. Lehet, hogy hiába minden hősiesség és önfeláldozás? Lehet, hogy az események kimenetele így is, úgy is a rejtélyes időkovácsok kezében van?

Kalandok, szerelmek és összeesküvések az SF és a fantasy eme utánozhatatlanul egyedi ötvözetében, mely karddá kovácsolva egyetlen csapással vágja szét a történelem megmásíthatatlannak hitt szövedékét.

 

 

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...