Ingyenesen játszható a Monster Hunter World, hamarosan Ríviai Geralt is beköszön a játékba

A Monster Hunter World az egyik legizgalmasabb többszereplős akció RPG, ahol óriási szörnyetegeket üthetünk szét, még nagyobb fegyverekkel. A program december 12-től, azaz mától egészen 17-ig ingyenesen játszható lesz, PS4-en és Xbox One-on is.

A Monster Hunter világa tele van óriás szörnyetegekkel, amiket egy hatalmas nyílt térképen vadászhatunk többed magunkkal. A játékszörny vadászos témájában meglehetősen hasonlít a The Witcher alapkoncepciójára, ezért a CapCom, és a Witcher 3 készítői közös erőfeszítésbe kezdtek, hogy megjelenhessen egy titokzatos portálon keresztül az ősz hajú vaják ebben a hatalmas világban. Külön The Witcher témájú történetszálat is adnak majd a játékba, hogy teljes legyen a The Witcher érzés. Mindez a frissítés 2019-ben fog érkezni, és mint már megszokhattuk, ingyenes lesz.

Az ingyenes próbaidőszakban nincs különösebb megkötés a játékosokra nézve, de például a küldetéseket maximum 3 csillagig teljesíthetjük, a kooperatív módban pedig csak a 4. rankot kaparinthatjuk meg.

Ha érdekel a Monster Hunter World, és a szörnyvadászat akkor nagyon ajánljuk ezt a játékot, főleg most azoknak, akik rendelkeznek PS4-el vagy Xboxal, hiszen ingyenesen belekóstolhatsz ebbe a színes világba.

Facebook hozzászólások

You may also like...