Kedvezményes előfizetési akció a Galaktikánál

Nincs ötleted, mit adj Karácsonyra szeretteidnek?  Meg akarod lepni magad valamivel? Vagy csak szimplán szeretnéd kipróbálni a Galaktika előfizetést?

Vásárolj 2017.12.31-ig  3 havi előfizetést kedvezményesen 3590 Forintért!

Ezt 3 különböző módon teheted meg:

  1. Ha az októberi, novemberi és decemberi számot szeretnéd, azonnal kézhez kapod a lapokat, és álljuk a teljes szállítási költséget.
  2. Ha a decemberi, januári és februári lapra vagy kíváncsi, és az előfizetés mellé választasz egy Galaktika terméket 2000 Forint felett, azonnal megkapod a decemberi Galaktikát, aminek a postaköltségétől szintén mentesülsz.*
  3. Ha a januári, februári és márciusi számra szeretnél előfizetni, ezeket a többi előfizetővel együtt az újságárusokhoz kerülése előtt egy héttel fogod megkapni.**

*Ha a termékeink közül a bögrét választod, plusz 500 Forintot kell fizetni a törékenysége miatt.

** Amennyiben januártól szeretnél előfizetni, a szándékodat december 17-ig, vasárnapig jelezd felénk. Köszönjük!

Amennyiben tetszett Neked a 3 Galaktika, bármikor előfizethetsz egy teljes évnyi lapszámra!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is.

Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Galaktika Klub

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...