Kiderült, hogy mikor érkezik a Life is Strange 2. évada

Bejelentették a híres Life is Strange  játék második évadát, ahol egy fiatal lány tinédzserkorának drámáit követhetjük figyelemmel, ahogy szembenéz a családja, barátai, és egy váratlan erő, az időutazás kihívásaival. Számos morális döntést kell majd hoznunk várhatóan az új szezonban is, hogy kedvünk szerint alakítsuk a főszereplők életét a történetorientált videojáték folytatásában.

A Life is Strange új évada, csak úgy mint az előző évad, 5 részből fog állni, az új etap alig 3 hónap múlva, szeptember 27-én válik majd elérhetővé.

Az új játékról még nem sok mindent tudni, csak egy igen sötét kis videót kaptunk, amiben egy eldobott hátizsák elején láthatjuk a megjelenési dátumot. A videó maga tényleg nagyon darkos, tehát számíthatunk rá, hogy az új epizód egy még inkább baljóslatú sztorit tartalmaz majd.

A legközelebbi hírek a Life is Strange 2-ről valamikor Augusztusban érkeznek, viszont már az E3-on is szó esett a játékról, és a fejlesztők azt ígérték, hogy az első évad végi nagy választásunknak fontos szerepe lesz a második felvonásban, tehát nincs kanonizált befejezés, amire kevesen számítottak, mert több nyílt befejezésű játéknál előfordul, hogy a fejlesztők választanak egy hivatalos befejezést, és az alapján folytatják a játékot. A Life is Strange franchise akkora siker lett, hogy 2017-ben kapott egy előzményjátékot, Before the Storm alcímmel.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor most beszerezheted az új Life is Strange teaser játékát, a The Awesome Adventures of Captain Spiritet, ami tegnap óta ingyenesen letölthető és játszható a Steamen.

Lentebb megtekintheted az új játék bejelentő videóját.

Facebook hozzászólások

You may also like...