Körökre osztott stratégiai játék karácsonyra? Jöhet! – Mutant Year Zero

Megjelent a Mutant Year Zero: Road to Eden, egy körökre osztott stratégai szerepjáték, ahol mutáns antropomorf állatokat irányíthatunk, szervezhetjük őket csapatba, és harcolhatunk az igazunkért. Tegnap jelent meg, és mellé egy szuper kis videót is kaptunk, hogy láthassuk a játékot mozgásban.

Ez a taktikai szerepjáték egy leigázott jövőben játszódik, ahol nem csak a pestis, de egy szörnyű atomháború is lerombolta a civilizációt. Egy modern bárka az Ark , az élet fennmaradásának az egyetlen esélye és mi, a játékosok vagyunk megbízva ennek a védelmével. A játék középpontjában ennek a sztorinak a kiterjedése áll, felfedezős elemekkel, és egy szuper, körökre osztott harcrendszerrel megspékelve. A játék középpontjában a karakterek állnak, akik helyenként egy picit kliséseknek tűnhetnek, de hát  ha a Marvel filmekben is elviseljük a kliséket, akkor erre sem lehet panaszunk.

A játékban a felfedezés valós időben történik, de a harcok nem. Nagyon fontos, hogy hogyan kezeljük a rendelkezésünkre álló segédeszközöket, hiszen amíg lőszerben nincs határ, az életet töltő eszközök végesek. A csapatunk felállítása is kulcsfontosságú a harcok előtt, hiszen egy defektes felállás már a Final Fantasy játékokban is egyenlő volt a játék eleji Game Overrel.

Összességében a játék nagyon egyedi, és szórakoztató, főleg azoknak szól, akik szeretik a posztapokaliptikus környezetet, és a körökre osztott stratégiai játékot, illetve a színes karaktereket. Azt kell mondanunk, hogy ez egy réteg játék, van aki már a szereplők kinézetétől el fog fordulni a játéktól, de az egyedi külső egy meglepően komplex játékot takar.

A Mutant Year Zero: Road to Eden már ma elérhető Xbox-on, és PS4-en, illetve PC-n a Steamen is.

Lentebb megtekintheted a játék megjelenési trailerét.

Facebook hozzászólások

You may also like...